BLOG

Nejsem spisovatel ani novinář. Přesto tady budu psát, co budu mít na srdci. Snad se budete dobře bavit. Někdy to bude mrazivé, někdy hřejivé, ale nikdy to nebude zbytečné. Pokud jste tady, nejste běžný čtenář. Vítejte v mém světě!

David R. Hawkins M.D., Ph.D. - mezinárodně uznávaný psychiatr, vědec a výzkumník. Nejvýznamněji se zapsal do světových dějin jako výzkumník úrovní lidského vědomí, vědeckého uznání kineziologie. Autor bestsellerů z oblasti psychiatrie, lidského vědomí a kineziologie. Jeho díla byla přeložena do 17 jazyků. Byl profesorem na mnoha světových...

Přijal jsem srdečné pozvání od Andrey Svobodové Křešové na jejím kanále Zprávy z Galaxie a představil širšímu publiku na 2 hodinovém formátu Human Design - vědu o naší jedinečnosti a odlišnosti. Věřím, že si tento záznam užijete tak, jako jsem si užil celé vysílání.

Kontroverzní téma, které jsem jednou musel okomentovat a napsat svůj osobní názor. Musím přiznat, že mě znepokojuje, jak málo se děje pro skutečné pojmenování příčin a jak moc medikace se "zneužívá" v této oblasti.

Cílem tohoto článku je pojmenovat pojem "láska" těmi pravými jmény. Dát tuto frekvenci, úroveň vědomí a bytí do správného kontextu. Teprve pravda o lásce nám otevírá dveře k tomu, abychom ji skutečně poznali, žili a proměnili tak náš život v něco úžasného, opravdu zábavného, naplněného a hodnotného.

Co je podstatou bytí v tomto světě? Tolikrát jsem si tu otázku v minulosti položil, snad tisíc krát. Jako bych tušil, že ta odpověď existuje a nebude to 42, číslo 42 ze Stopařova průvodce galaxií. Musí to být něco více konkrétního něco, co lze zakusit a snad i pochopit.

O vývoji dětí v nejútlejším věku se toho ví stále málo. Rodiče nemají informace, jak klíčovou roli sehrávají v budoucím zdraví svých dětí. V neznalosti je samozřejmě jistá míra nevinnosti. Věřím, že drtivá většina rodičů chce pro své děti to nejlepší. Chtějí, aby byly zdravé, pokud možno co nejinteligentnější, byly šťastné a v tomto vysoce...

"Láska je logická a mechanická". Je těžké tuto větu přijmout a plně pochopit. Vymyká se tomu co nám bylo o lásce řečeno, především od toho co od ní očekáváme. Trvalo mi dlouho, než jsem to pochopil. Jak to tedy funguje? Máme v sobě energetické centrum, které je tématem lásky doslova prodchnuté. Je to centrum, ve kterém sídlí...

Přemýšleli jste někdy, co je největší pastí vašeho života? No není to lehké vymyslet, protože je to vaše mysl. Tak a jak má vyšetřovatel usvědčit pachatele, když je pachatelem on sám? Tomu říkám černý humor se vším všudy.